Honlap Kreatív Karácsonyi kézimunka Adventi naptár kis táskákkal


Adventi naptár kis táskákkal PDF Nyomtat Email
Felhasználói értékelés: / 2
GyengeLegjobb 
Írta: Administrator   

adventinaptar-kistaskakkal
Nagyon hamar és könnyen elkészül ez az adventi naptár ami kis filctáskákből áll.

 

Méret táskánként: kb. 7x7,5 cm

Hozzávalók: 2-2 db 20 x 30-es kiszabott filcdarab piros, sárga és kék színben ( vagy tetszés szerinti színekben);  arany fonal az összevarráshoz és az akasztóhoz; 24 db 6mm-es aranszínű gyöngy gombnak; 1-24 –ig felragasztható számok; varrótű; lyukasztó; 90 cm-es ívszerű fenyőág aranszínű végekkel.
 Elkészítés: Mnden kiszabott filcdarabot  4  7,5x20 cm-es darabra vágjuk = széltében szabjuk. Alul 14 cm-t a táskának duplán veszünk és a széleket 3 mm szélesen pelenkaöltéssel varrjuk le.  Ezután felül 4,5 cm-t hajtókának a táska fölé hajtunk és a hajtást pelenkaöltéssel  levarrjuk , közben a hajtás közepén egy hurkot akasztónak meghagyunk. A hurok előtt és után egyenként a munkafonalat a varrócérnával összecsomózzuk, így az öltések a hurok után és előtt feszesek maradnak. A hajtóka közepén  kb 1,5 cm-re a szélétől a lyukasztóval egy lyukat készítünk. Az aranygyüngyöket a táskára varrjuk. A számokat felragsztjuk, majd a taskákra elkészitjük az akasztókat aranyfonallal, felakasztjuk és megtöltjük apró ajándékokkal.

 

Forrás: Diana special, német karácsonyi különszám


Hozzászólások
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."