Honlap Kreatív Karácsonyi dekor Ezüstben pompázó adventi koszorú


Ezüstben pompázó adventi koszorú PDF Nyomtat Email
Felhasználói értékelés: / 3
GyengeLegjobb 
Írta: Administrator   

ezustos adventi diszAki már unja a hagyományos adventi koszorúkat bátran neki láthat ennek a koszorúnak az elkészitéséhez.
Kell hozzá egy kb. 35 cm átmérőjű fenyőkoszorú (ha csak szalmakoszorunk van azt bevonhatjuk fenyőágakkal és így lesz fenyőkoszorúnk); 4 ezüst színű gyertyaalátét; 4 db ezüstszínű gömbgyertya; 2 db ezüstszínű pálca; kb. 2 m hosszú, 6 mm vastag ezüst/szürke zsinór; kb. 1,5 m hosszú, 15 mm széles lurexszalag; kb. 0,25 m hosszú ezüst rácsos szalag; vékony, (0,8 mm átmérőjű)kötöződrót; ezüst csillámspray; 2 db hókristály (közöljük ennek is a leírását); ragsztópisztoly; olló és fogó.
Kivitelezés: Hajlitsuk felfelé a fenyőágakat. Helyezzünk két-két ág közé egy-egy gyertyaalátétet, majd az ágak végeit összetekerve rögzitsük a koszorúra az alátéteket. A pálcákat a gyertyák között keresztbe fektessük a koszorúra, és ragasztópisztollyal rögzitsük oda. Három-három hajtással kössünk egy-egy masnit a keskenyebb szalagból és a zsinórből. Kötésnél hagyjuk különböző hozzúságura a szalag két végét. Csúsztassuk az ezüst rácsot a masni alá, és az ábra szerint tűzzük a koszorura a három összedrótozott részt.A szalag végeit lazán fektessük, majd néhány ponton ragsszuk a koszorúra. Tűzzük rá a hókristályokat, csillámspray-vel fújjuk be, végül állítsuk a gyertyákat az alátétekbe.
Hókristályok:
Méretek: kb. 12 cm átmérőjű.
Hozzávalók: készen vásárolt rézdrótból készült csillag; különböző viaszgyöngyök; színes üveg és kristálygyöngyök; vékony, sodrott és fényes drót; fogó; UHU stick ragasztóstift és ragsztópisztoly.
Kivitelezés: Ragasztóstifttel kenjük be a drótcsillag rudjait, és húzzuk rá a viasz-, a kis színes és kristály gyöngyöket. Húzzunk be közéjük egy-egy drótdarabot. az utolsó diszitőelemet ragasztópisztollyal rügzitjük.

Forrás: Burda Special, Boldog Karácsonyt 2000


Hozzászólások
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."